• Valentínska kvapka krvi 🩸

          • Každý rok pri príležitosti sviatku zaľúbených Slovenský Červený kríž prináša kampaň zameranú na darcov krvi a tých, ktorí sú na darovanú krv odkázaní. Aj v čase, keď spoločnosť zamestnáva pandémia a obavy s ňou spojené, je dôležité, aby sme zostali empatickí voči ostatným a pomáhali si navzájom. Skrátka – Poďme na to od srdca. Ďalší ročník Valentínskej kvapky krvi začína 14. februára a potrvá do 11. marca 2022.

            Náš internát sa zapojí v dvoch termínoch: 23.02. a 02.03. Kto by mal záujem, stretneme sa v tieto dni o 07:30 na vrátnici, odkiaľ pôjdeme spolu. Vopred ďakujeme.

          • Zmena poplatku za ubytovanie

          • Na základe VZN č. 2/2022

            Všeobecne záväzné nariadenie Košického samosprávneho kraja, ktorým sa mení a dopĺňa Všeobecne záväzné nariadenie Košického samosprávneho kraja č. 13/2016 o určení výšky príspevku na čiastočnú úhradu nákladov v školách a v školských zariadeniach v znení neskorších predpisov a na základe zvyšujúcich sa cien energií, sa mení od 1.3.2023 mesačný príspevok na čiastočnú úhradu ubytovania v školskom internáte Medická 2,  Košice na 40€.