• Juniáles

          • Kvôli nepriazni počasia sa akcia prekladá na pondelok 12.06.2023. Veríme v slnečné popoludnie a tešíme sa na Vás. :)

             

            Srdečne ťa pozývame na náš prvý internátny Juniáles. Začneme o 17:00 trochu športovo, tak popri večeri bude možnosť niečo si opiecť alebo ohriať na ohníku a nakoniec si môžeš ešte zatancovať na diskotéke pod holým nebom. Všetko sa bude konať vo vonkajšom areáli internátu.

            Zapojiť sa môže každý kto sa vie a chce trochu hýbať :) Budeme sa na teba tešiť o 17:00 pri schodisku za novými výťahmi na "registrácii" - odkiaľ ťa bude navigovať mapka, naše šikovné pomocníčky alebo zvuk hudby. Každý súťažiaci získa na záver sladkú odmenu, ale aby si postúpil do záverečného vyhodnotenia, musíš sa zúčastniť aspoň 4 aktivít. Všetky tvoje úspechy sa zaznamenajú do tvojej kartičky, ktorú dostaneš pri registrácii, a ktorú po odsúťažení odovzdáš vychovávateľovi na stanovišti.

            Popri súťažiach bude možnosť zahrať si vybíjanú, volejbal, bedminton alebo zahádzať frisbee a pani kuchárky sa nám postarajú o pitný režim.

            Večera bude prebiehať v klasickom čase od 17:30 do 18:40. Pokiaľ máš chuť na opečené špekáčiky, nezabudni si navoliť 1, a keby si mal chuť ešte na niečo iné, môžeš si doniesť aj vlastné potraviny na opekanie (len to oznám aspoň deň dopredu na 224 ;). Opekať sa bude vonku vedľa jedálne, tiež len v čase večere - tam sa môžeš prísť trošku "vyúdiť" a najesť pri ohníku.

            Po večeri si spravíme krátke vyhodnotenie a ocenenie súťažiacich vonku na antukovom ihrisku, kde bude následne do 21:00 prebiehať diskotéka.

            Záujemcov poprosím, aby sa prišli nahlásiť k pani vych. Hockickovej ml. na 2. poschodie č. m. 224. Tešíme sa na Vašu hojnú účasť! 😉🥰

          • MS v hokeji

          • Milí žiaci a fanúšikovia hokeja,
            už čoskoro odštartujú tohtoročné MS v hokeji  vo Fínsku aj  Lotyšsku...
            Z tohto dôvodu Vás srdečne pozývame sledovať online  niektoré  večerné zápasy  našich hokejistov so súpermi so začiatkom o 19.20 hod. v jedálni ŠI.
            Všetci zúčastnení fanúšikovia dostanú počas sledovania zápasu malé občerstvenie...Týmto vás pozývame vo štvrtok, 18. mája o 19. 20 hod. do jedálne ŠI, kde spoločne povzbudíme našich hráčov v zápase Slovensko - Švajčiarsko.
            Tešíme sa Vašu účasť.
            Športu zdar !

          • Návšteva planetária 🪐

          • Milí žiaci,

            Dňa 18.5.202 / štvrtok/ Vás pozývame do planetária a hvezdárne DOMINO na Popradskej ulici. Ak máš záujem prihlás sa na 3. poschodí alebo u svojho vychovávateľa.

            Stretneme sa o 17:45 hod. vo vestibule ŠI. Nenechajte si ujsť pestrý program.

          • Svetový deň mlieka

          • 16. mája si pripomenieme „Svetový deň mlieka“. Chceme poukázať na  významný obsah vitamínov v mliečnych  výrobkoch, ich mimoriadne nutričné hodnoty a inšpirovať žiakov k tomu, aby mlieko  a mliečne výrobky zaradili ako každodennú  súčasť stravovania. Pripravili sme propagačný materiál, rozhlasové vysielanie a mlieko a mliečne výrobky budú vo väčšej miere súčasťou jedálnička v našej Školskej jedálni.

            Svetový deň mlieka pripravila 21. výchovná skupina.