• Premietanie filmu

          • ​​​​​​​Milí študenti,

            pozývame Vás na premietanie celovečerného filmu. „INVALID“.

            Stretneme sa 28. marca 2023 v jedálni ŠI o 19.30 hod.

            Čaká na Vás prekvapenie a krátky kultúrny program...

            Viac neprezradíme...

            Divoké 90. roky. Šuštiakové súpravy, pestrofarebné saká, veľké magnetofóny, videoprehrávače, gýčová dancefloor hudba...

            V tomto čase a prostredí anonymného slovenského malomesta sa odohráva príbeh Laca Hundera – údržbára v múzeu, ktorý je hrdý na svoju prácu, ale kvôli svojej cholerickej povahe sa ocitne v nesprávnom čase na nesprávnom mieste...

             Tešíme sa na Vás!

            Vaši organizátori

          • Svetový deň vody💧

          •  „Vode bola daná čarovná moc byť miazgou života na Zemi."

                                                                                 /Leonardo da Vinci/

            Svetový deň vody – pripomíname si  dôležitosť a význam vody pre život, chceme vodu a prírodu chrániť a správať sa tak, aby bola uchovaná aj pre ďalšie generácie

             Voda je základným komponentom živých organizmov. Podieľa sa na všetkých procesoch prebiehajúcich v tele človeka. Vytvorili sme rozhlasovú reláciu,  náučnú prezentáciu, ktorá bude vysielaná vo vestibule školského internátu. Predstavíme druhy minerálnych vôd Slovenska v spolupráci so školskou jedálňou. Aktivitu pripravili žiaci 21.VS.

          • Jarné upratovanie - update

          • Kvôli nepriaznivému počasiu sa akcia presúva na štvrtok - 23.03.2023.

            Milí študenti, v prvý jarný deň - 21.marca, v deň Novu sa uskutoční jarné upratovanie okolia nášho školského internátu. Stretnutie je o 16:30 hod. pred hlavným vchodom.Pripravili sme dostatok pomôcok i záhradného náradia, aby sme spoločnými silami vstúpili do jari očistení v okolí aj v sebe.Sme presvedčení, že radosť z dobre vykonanej práce pocítia všetci zúčastnení. Najväčšmi nás odmení naša samotná Zem,ktorá volá ľudské bytosti, aby zvrátili ničenie prostredia z ktorého a v ktorom žijeme.Vopred ďakujeme kolegom a kolegyniam, za propagáciu i osobnú účasť so žiakmi. Tešia sa na Vás organizátorky Ing. Vargová a Bc. Kardoššová.

          • Týždeň otvorených dverí v Čitárni ŠI 📚

          • Pozývame Vás do našej Čitárne na výstavu novozakúpených kníh pri príležitosti Mesiaca kníh, ktorá bude spojená s počúvaním audionahrávok. S radosťou Vás očakávame na prvom poschodí č. 112 od 13. do 16.3 v čase 18:00 - 19:30.